Kádcsere során a minőség és tartósság az elsődleges szempont.

Fürdőszoba teljes felújítása! Kádbeépítés – kádcsere

precízen történik, és a kádcsere árak is barátságosak.
Hívj! 06-20-372-8891
Árajánlatkérés…Az apró részletek tökéletes összhangja a lakásfelújításokban az Ön otthonát valóban különlegessé teszi.Kádcsere: Új Lélegzet Otthonodban

A Kádcsere az otthon frissítésének remek módja lehet.

A fürdőszoba az otthonunk oázisa, és a kád az a hely, ahol az igazi ellazulást és feltöltődést találjuk. Ám mi történik, ha kedvenc kádunk elöregszik, megmattul, vagy akár repedéseket mutat? Itt jön képbe a kádcsere, ami frissességet és új lendületet hoz otthonunkba.
Hívj! 06-20-372-8891

A Fürdőkád Cseréje.

Mindig egy olyan lépés, amelyet komoly szakértelemmel és gondoskodással kell végrehajtani. Ez a folyamat nem csupán a kényelmet és az esztétikát szolgálja, de a fürdőszoba központi eleme is, amely azonnal szembeötlővé válik a belépőknek. Éppen ezért a kádcsere nem csupán egy egyszerű feladat, hanem egy szakma, amelyhez megfelelő tudás és tapasztalat szükséges.Mosdó csere…

Az Ideális Megoldás: Akril vagy Lemezkád?

A kádcsere szakértelmet igényel, de hosszú távon megéri az energiát.

A repedt vagy elöregedett kád nem csak esztétikailag problémás, de akár vízelvezetési vagy higiéniai gondokat is okozhat. A kádcsere egy hatékony megoldás lehet. Vállaljuk az akril vagy lemez kádak cseréjét, falazással és burkolással együtt. Akár panellakásban is vállaljuk a kádcserét, hogy otthonod újra frissen ragyogjon.

Az Örök Kényelem Megteremtése a Fürdőszobában

Az életünk része a változás és a fejlődés. Ahogyan az idő múlik, úgy válnak modernné, praktikussá az otthonunk berendezése és kialakítása is. A lakásfelújítás egy fontos aspektusa a fürdőszoba átalakítása, amelyben a fürdőkád csere kiemelkedő szerepet játszik. Ahogy a divat változik, és az igények alakulnak, a fürdőkád kicserélése nem csak esztétikai, de praktikus szempontból is kiemelkedő fontosságú.

A Fürdőkádak ma már különböző típusokban érhetők el.

Milyen legyen az ideális kádcsere menete a te számodra?

Kádak beszereléséhez két fő módszer létezik: az előlapos és az épített változat. Az előlapos kádak esetén gyakran merülhetnek fel problémák a szögletességgel és az illesztésekkel, ami speciális megoldásokat kíván a beszereléskor. Az épített előfallak, viszont több rugalmasságot nyújtanak az alkalmazott anyaguknak köszönhetően, így kevésbé szembesülünk hasonló nehézségekkel.

A Kádcseréhez szigorúan betartandó lépések tartoznak!

Amelyek biztosítják a vízszigetelést és a stabil beépítést. A falak derékszögeinek ellenőrzése, a vízszigetelés kialakítása, majd a kád magasságának meghatározása mind olyan fontos lépések, amelyeket szakértők végeznek el. A vízszerelő és a burkoló összehangolt munkája alapvető fontosságú annak érdekében, hogy a kád tökéletesen és biztonságosan legyen beépítve.

A Kád Beépítése során pedig a stabilitás és a vízszintezés kap hangsúlyt.

A megfelelő tartófülek, a csövek precíz illesztése és a körültekintő vízszintezés mind olyan részletek, amelyek gondos munkát igényelnek. A kád peremének megfelelő támasztása és az alapos ellenőrzés az elengedhetetlen lépések közé tartozik. 

A Kádcsere nem csupán egy egyszeri beavatkozás a fürdőszobában, hanem egy befektetés a kényelembe és a praktikumba. Megfelelő szakértelemmel és precizitással végrehajtva ez a folyamat hosszú éveken át garantálja a komfortot és a stílust a fürdőszobában.

A kádcsere egyszerű lépés lehet a lakás teljes átalakításához.

Legyen szómodernizálásról vagy lakásfelújításról, a kádcsere mindig olyan lépés, amelyet érdemes megbízható szakemberekre bízni. Engedd, hogy szakértelmünk és tapasztalatunk segítsen abban, hogy álmaid fürdőszobája valóra váljon, és a kádcsere ne csak egy egyszerű beavatkozás legyen, hanem egy kényelmes és stílusos élettér megteremtése.

Kádcsere kivitelezésekor fontos hangsúlyozni:

Hogy a minőség és a szakértelem elengedhetetlenek. Hiszen egy gondosan elvégzett beavatkozás hosszú távon biztosítja a fürdőszoba zavartalan működését és esztétikai vonzerejét. Fontos megérteni, hogy a fürdőszoba az otthonunk oázisa, ahol feltöltődhetünk, relaxálhatunk és gondtalanul élvezhetjük a mindennapok pillanatait. Éppen ezért a kádcsere nem csupán technikai munka, hanem az otthonunk kényelmének és harmóniájának újradefiniálása.
Amennyiben arra vágysz, hogy a fürdőszobád ne csak egy hely legyen, ahol megmosakszol, hanem egy igazi wellness terület, ahol kipihenheted a nap fáradalmait, akkor a kádcsere remek lehetőség erre. Hiszen a megfelelő kádválasztás és beépítés révén valóra válhat az elképzelésed, amelyben a fürdőszoba az otthonod szentélye lesz.

Kádcsere Szakértelmével és tapasztalatával

Milyen stílusban képzeled el a kádcsere utáni fürdőszobát?

Az a célunk, hogy minden ügyfelünk számára egyedi és tökéletes megoldást nyújtsunk. A célunk nem csupán a fürdőszobád átalakítása, hanem az, hogy életre keltsük álmaid fürdőszobáját. Legyen az egy modern, letisztult design vagy éppen egy klasszikusabb, meghitt stílus – segítünk megtalálni és megvalósítani az elképzeléseidet. Ha arra vágysz, hogy a kádcsere ne csak egy egyszerű felújítás legyen, hanem az otthonodban beköszönjön az új kényelem és stílus, akkor készen állunk arra, hogy segítsünk. Bízz ránk, és élvezd a fürdőszobád megújulását, amely minden nap feltölt energiával és frissességgel. Bizonyára észrevetted, hogy a fürdőkád csere nem csak egy egyszerű felújítási lépés, hanem egy olyan megújulás, amely frissességet és kényelmet csempész az otthonodba.

A Kádcsere nem csupán egy szolgáltatás, hanem a kényelem és a stílus megteremtése otthonodban. Bízd ránk a fürdőszobád átalakítását, és élvezd a kényelmet minden nap! Hívj! 06-20-372-8891

Kádcsere során milyen anyagot ajánlanál a leginkább?
Az új kádcsere lehet az otthonod középpontja.

Kádcsere során milyen anyagot ajánlanál a leginkább?

Kádcsere Árak 2024:

Kádcsere árak 2024 – nettó árak

Ha új életet lehelnél fürdőszobádba, és a kádcsere mellett döntöttél, fontos tisztában lenned az aktuális költségekkel és lehetőségekkel. A kádcsere különböző típusaihoz társuló részletes költségek és lehetőségek segítségével könnyebben tervezhetsz.

Munkafolyamat

Ár (nettó)

Leírás

Kádbeépítés árak

   

Előlapos kád beszerelése

100.000 Ft

Kádláb, szifon és előlap felszerelése. Új szennyvíz hálózatba történő bekötés.

Egyenes kád beszerelés

80.000 Ft

Kádláb, szifon felszerelése. Új szennyvíz hálózatba történő bekötés, burkolás és falazás nélkül.

Sarok kád beszerelés

120.000 Ft

Ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, mint az egyenes kád beszerelése, szintén burkolás és falazás nélkül.

Kádcsere árak

   

Kádcsere: Előlapos kád

230.000 Ft

Régi kád eltávolítása és elszállítása, kádláb, szifon és előlap felszerelése. Régi szennyvíz hálózatba történő bekötés.

Kádcsere: Egyenes kád

320.000 Ft

Régi kád eltávolítása és elszállítása, kádláb, szifon felszerelése. Régi szennyvíz hálózatba történő bekötés, falazás és burkolás 1 oldalon, szerelőajtóval.

Kádcsere: Sarok kád

360.000 Ft

Régi kád eltávolítása és elszállítása, kádláb, szifon felszerelése.  Régi szennyvíz hálózatba történő bekötés, falazás és burkolás 1 oldalon, szerelőajtóval.

További költségek

   

Szerelőajtó beépítése kádhoz

35.000 Ft

Utólagos műanyag szerelőajtó beépítése meglévő burkolt kádhoz a szifonszerelés megkönnyítése érdekében.

Kádszifon csere meglévő kádnál

28.000 Ft

Kádszifon cseréje meglévő kádnál, ahol már van szerelőajtó.

Anyag költségek

25.000 – 85.000 Ft + szállítás

Különböző anyagok költségei, plusz szállítási díj Budapesten 20.000 Ft.

Fontos megjegyzés:

Az árak nettó összegeket jelentenek, és csak az alapvető munkákat foglalják magukban. Minden egyéb speciális kéréssel vagy változtatással járó munka plusz költségeket eredményezhet. A konkrét árajánlatkéréssel, fordulj hozzánk bizalommal. Hívj! 06-20-372-8891

Kádcsere Árak:

Kádcsere előtt érdemes inspirációt gyűjteni más lakásokból.
Kádcsere terén milyen egyedi ötleteid vannak?
Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba praktikusabbá tételére.

A kádcsere magában foglalja a régi kád bontását és szállítását, az új kád beállítását, alá- és előfalazást, valamint a burkolást és burkolatjavítást is. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek az árak nem tartalmazzák a burkolatokat, a kád árát, továbbá az esetlegesen felmerülő egyéb költségeket vagy az anyagokat és azok szállítási díjait.

Kádbeépítés Árak:

A kádbeépítés egy olyan folyamat, amelyben egy új kádat építünk be a fürdőszobába anélkül, hogy a körülötte lévő szerkezetek kialakítását – átalakítását érintené. Fontos megérteni, hogy a kádbeépítés különbözik a kádcserétől, mivel utóbbi magában foglalja a régi kád eltávolítását, az alá- és melléfalazást, valamint az elszállítást. Az előbbi esetben viszont pusztán az új kád beillesztéséről van szó anélkül, hogy a környező elemeket át kellene építeni!

Kádcsere Árak: Mit Érdemes Tudni és Mire Számíthatunk?

A fürdőkád cseréje, amellett hogy frissességet és új stílust csempészhet a fürdőszobába, gyakran felmerülő kérdéseket vet fel az árakkal kapcsolatban. Amikor arra gondolunk, hogy kicseréljük a fürdőkádunkat, fontos tisztában lenni a várható költségekkel és a projekthez kapcsolódó egyéb tényezőkkel.

Mennyibe Kerül egy Kádcsere?

Az árképzés a kádcsere esetében több tényezőtől függ. A kádcsere árát alapvetően meghatározza a kiválasztott kád típusa és minősége, valamint az ehhez kapcsolódó munka, mint például a régi kád eltávolítása és az új kád beszerelése. Emellett a választott burkolatok, esetleges egyéb kiegészítők, és a munkaerő költségei is befolyásolják az összköltséget.

Egy átlagos fürdőkád csere ársávját tekintve, figyelembe kell venni az anyagok, a munkaerő és a választott extrák költségeit. Ez lehet néhány százezer forinttól egészen több százezer forintig terjedő tartomány, attól függően, hogy milyen típusú és minőségű kádra van szükség, valamint a munka komplexitásától.

Mit Tartalmaz az Ár?

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba ergonómiájának javítására.

A kádcsere ára általában magában foglalja az új kád beszerelését, a régi kád eltávolítását, a szükséges vízszigetelés kialakítását, valamint a burkolatok esetleges átalakítását vagy cseréjét. Fontos azonban részletesen átgondolni az egyes ajánlatokat, és tisztázni, hogy pontosan mely szolgáltatásokat tartalmazzák az árajánlatok.

További Költségfaktorok

A kádcsere árát befolyásolhatják az esetlegesen felmerülő váratlan problémák, mint például a falak állapota, a vízvezeték rendszer esetleges javításai vagy módosításai. Ezek a tényezők hozzáadhatnak az eredetileg tervezett költségekhez.

Mire Figyeljünk Oda?

Kádcsere során milyen anyagot ajánlanál a leginkább?

Fontos, hogy az árajánlatokat összehasonlítsuk, és ne csak az árat, hanem a szolgáltatásokat, a felhasznált anyagok minőségét és a szakemberek tapasztalatát is vegyük figyelembe. Kérjünk több ajánlatot, és részletesen tájékozódjunk arról, hogy mely szolgáltatásokat tartalmazza az ár, és melyek lehetnek további költségek.

A Kádcsere Árak

Sokfélesége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az Igényeinek és a pénztárcájának legmegfelelőbb lehetőséget. Fontos azonban a részletes tervezés és az alapos tájékozódás, hogy ne csak árban, de minőségben is megfelelő döntést tudjunk hozni. Ha arra vágyunk, hogy a fürdőszobánk frissességet és kényelmet sugározzon, akkor a kádcsere remek lehetőség lehet. Azonban a döntés meghozatala előtt alaposan mérlegeljük az árképzési faktorokat és a szolgáltatásokat, hogy a végeredmény minden tekintetben megfeleljen az elvárásainknak.

Kádcsere során milyen anyagok lehetnek a legstrapabíróbbak és leginkább időtállók?

Kádcsere tervezésekor milyen tárolási lehetőségeket tervezel beépíteni?

Fürdőkád csere

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba hangulatának teljes megújítására.

Sokszor eljön az az idő, amikor a fürdőszoba új arculatot kap, és a kádcsere kérdése előtérbe kerül. A lakásfelújítás részeként ez a lépés gyakran fontos szerepet játszik, hiszen a fürdőkád az egyik fő központja ennek a helyiségnek. Elavult, sérült vagy egyszerűen csak új megjelenésre vágyunk – mindegyik indok érvényes lehet a csere mellett. A fürdőkád kiválasztása és cseréje nem csupán esztétikai szempontokon múlik. Funkcionalitás, térkihasználás és a fürdőszobába való illeszkedés mind fontos tényezők. A megfelelő kád kiválasztása átgondolt tervezést és körültekintő választást igényel.

A kádcsere lehetőséget teremt arra, hogy frissítsük és megújítsuk fürdőszobánkat, emelve annak komfortját és esztétikai értékét. Legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, a kádcsere új lehetőségeket nyit meg a lakásfelújítás során, hogy egy személyre szabott, kényelmes fürdőszobát teremtsünk.

 1. A Kádcsere és Beépítés
Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba megvilágításának teljes átalakítására.

A lakásfelújítás kivitelező egyik kulcsfontosságú eleme a kádcsere, melynek során nem csupán egy új kádat választunk, hanem hangulatot és praktikusságot is csempészünk fürdőszobánkba. A döntés során figyelembe vehetjük igényeinket: tágasabb tér vagy esetlegesen praktikus sarokkád. Az új kád beépítése frissességet és kényelmet hoz, emellett a megfelelő ár és minőség összehangolása létfontosságú, hiszen egy jól megválasztott kád hosszú távon is komfortot biztosít. A kádcsere így nem csupán esztétikai, de praktikus és Hosszútávú beruházás is lehet a lakás értékének növelésében és a mindennapi életünk kényelmében.

 1. Különböző Kádtípusok
Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba kialakításának teljes megújítására.

Ha lakásfelújítás és kádcsere van napirenden, nem csupán a dizájn a lényeges szempont. A kényelem és az egyedi igények is meghatározóak lehetnek. A hagyományos és a sarokkádak mellett olyan speciális formájú modellek is elérhetőek, mint a hatszögletes vagy nyolcszögletes kádak. Az igazi luxusélményre vágyók akár jacuzzit is beépíthetnek, mely magával hozza a wellness szféra élményét a fürdőszobába. Fontos a kiválasztás során figyelembe venni a rendelkezésre álló helyet és a funkcionális igényeket is. Az új kádtípus kiválasztása nemcsak esztétikai, hanem a mindennapi kényelem szempontjából is fontos lépés a lakásfelújításban.

Kádtípusok: néhány különböző kádtípus:

 1. Hagyományos kád: A legelterjedtebb típus, mely általában egyenes vonalú és klasszikus formájú, könnyen beilleszthető bármilyen fürdőszobai térbe.
 2. Sarokkád: Azoknak ideális választás, akiknek korlátozott a fürdőszoba területe. Egy sarokba könnyen illeszthető, így optimalizálva a rendelkezésre álló helyet.
 3. Szabadonálló kád: Ezek a kádak stílusosak és egyediséget kölcsönöznek a fürdőszobának. Általában középen helyezkednek el, nem szükséges őket falhoz illeszteni.
 4. Zuhanykád kombináció: Kombinálva a kádat és a zuhanyzót, ideális megoldást kínál azoknak, akik szeretnék kihasználni mindkét lehetőséget a fürdőzés és a zuhanyozás tekintetében.
 5. Jacuzzi vagy hidromasszázs kád: Ezek a kádak fúvókákkal rendelkeznek, amelyek hidromasszázst biztosítanak, így a fürdés élménye kényezteti a testet és lelket egyaránt.
 6. Szögletes vagy speciális formájú kádak: Hat- vagy nyolcszögletes kádak egyedi megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának és alkalmasak lehetnek a helykihasználás optimalizálására is.

Fontos, hogy a kád kiválasztásánál ne csak a dizájnt, hanem a praktikumot és a személyes igényeket is figyelembe vegyük.

 1. Kádanyagok és Tulajdonságaik
Kádcsere során milyen praktikus funkciókat szeretnél beépíteni az új kádba?

Ha lakásfelújítás előtt állsz és kádcsere van terítéken, az új kád anyagának kiválasztása kulcsfontosságú lépés. Az acéllemez kádak strapabíróak és könnyen tisztíthatóak, ám sérülés esetén javításuk nehezebb lehet. Másrészről az akrilkádak könnyebben formázhatóak, könnyebb a szállításuk és beépítésük, de kevésbé strapabíróak és könnyebben karcolódnak. Minden kádtípusnak megvannak az előnyei és hátrányai, így az ideális kád kiválasztása személyes preferenciáktól és a fürdőszoba adottságaitól is függ. Fontos, hogy a felújítás során figyelembe vedd az igényeidet és a fürdőszobád jellemzőit.

Kádak kiválasztásakor az anyag fontos tényező, mivel mindegyik típusnak megvannak saját jellegzetességei, előnyei és hátrányai. Néhány népszerű kádanyag és tulajdonságaik:

 1. Akrilkádak: Ezek könnyűek és könnyen formázhatóak, lehetővé téve különböző stílusok és formák létrehozását. Szállításuk és beépítésük egyszerű, és általában meglehetősen megfizethetőek. Azonban hajlamosak a karcolásra és a hőhatásokra, és kevésbé strapabíróak lehetnek hosszú távon.
 2. Acéllemez kádak: Ezek strapabíróak és ellenállóak a karcolásokkal és a hővel szemben. Könnyen tisztíthatóak, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ugyanakkor súlyosak lehetnek, ami nehezítheti a szállításukat és beépítésüket, valamint sérülés esetén javításuk is bonyolult lehet.
 3. Öntöttvas kádak: Rendkívül strapabíróak és hőtartóak. Hosszú élettartamuk van, és elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. Azonban rendkívül súlyosak és költségesebbek lehetnek.
 4. Kompozit anyagok: Ezek a modern kádak olyan anyagokból készülnek, mint például a műgyanta keverékek vagy kvarc, amelyek kombinálják az erősséget és a könnyedséget. Strapabíróak és sokoldalúak, de az áruk változó lehet.
Kádcsere során milyen víz- és energiahatékony megoldásokat látsz fontosnak az új kádnál?

Fontos figyelembe venni az igényeket, a fürdőszoba méretét és stílusát, valamint a kád beépítésének körülményeit, mielőtt döntést hoznál. Minden kádanyagnak megvan a maga egyedi jellege és alkalmazási területe, és az ideális választás a személyes preferenciáktól és az adott fürdőszoba adottságaitól is függ.

Összefoglalva

A fürdőkád csere és beépítés lehetőséget ad arra, hogy a fürdőszobánk teljesen új arculatot kapjon. Az új kád kiválasztása során fontos figyelembe venni az egyedi igényeket és a praktikumot egyaránt. Szakértő csapatunk segít a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában és a kádcsere folyamatának gördülékeny lebonyolításában. Bízza ránk a fürdőszoba átalakítását, hogy új életet lehelhessünk e fontos helyiségbe!

Kádcsere során milyen egyedi dekorációs elemekkel szeretnél feldobni a fürdőszobát?

Kádcsere során milyen kényelmi funkciókat tervezel beépíteni az új kádba?

Panel kádcsere

Panel Kádcsere: Kényelem és Frissítés a Fürdőszobában

Kádcsere során milyen kényelmi és biztonsági funkciókat szeretnél az új kádba?

Panellakásokban a fürdőszoba kádja gyakran az első terület, amely idővel elkopik és elavul. Az idő múlásával beköszöntő kopás és makacs foltok pedig a fürdőszoba modernizálásának igényét vetítik előre. Egy kádcsere azonban nem csupán a kényelem és a higiénia szempontjából fontos, hanem a lakás frissítésének kulcsa is lehet.

A panel kádcsere nem csupán a fürdőszoba megújulását jelenti, hanem stílust és frissességet is hoz az otthonba, anélkül, hogy hosszadalmas felújítási folyamatot kellene megkezdeni. A friss, új kád lehet a fókuszpontja a fürdőszobának, és egyúttal teljes megújulást hozhat az egész térnek. Egy kádcsere tehát nem csupán esztétikai szempontból fontos lépés, hanem a fürdőszoba funkcionális és vizuális megújításának kulcsa is lehet panellakások esetében. Új káddal könnyedén varázsolhatunk frissességet és modern stílust otthonunk egyik fontos helyiségébe.

Miért fontos a panel kádcsere?

Kádcsere során milyen burkolatokat és színeket látsz illeni a fürdőszobába?


Miért oly fontos a panellakásokban a kádcsere? Nos, ez az átalakítás nem csupán egy egyszerű felújítás, hanem a fürdőszoba teljes megújulása. A panelházak fürdőszobái általában szűkebbek, így a kád kiválasztása nem csupán praktikus, de az esztétikai szempontokat is figyelembe kell venni. A sarokkádak, egyenes formák, akril vagy öntöttvas kádak széles választéka lehetővé teszi, hogy a megfelelő méretű és stílusú kádat választhassuk. A modern kádak gyakran multifunkciósak, sőt, zuhanykabinként is szolgálhatnak, így kiváló megoldást nyújtanak a szűkebb fürdőszobákba is, optimalizálva a rendelkezésre álló teret a panellakásokban.

A modern kádak kínálata számos lehetőséget nyújt a személyre szabott megoldásokra. Az esztétikai szempontok mellett a praktikum is meghatározó szerepet játszik: olyan kád választása, amely zuhanykabinként is funkcionál, lehetőséget ad arra, hogy a teret optimálisan használjuk ki a panelházak szűkebb fürdőszobáiban is. Ezért a panel kádcsere nem csupán esztétikai frissítést jelent, hanem a funkcionalitás és a térkihasználás szempontjából is kiemelten fontos lépés a lakásfelújításban.

Mit kínálunk?

Kádcsere során milyen burkolatokat és színeket látsz összhangban a fürdőszobával?

Kádcsere és Lakásfelújítás Szakértőnél!
Kádcsere és lakásfelújítás szakértői vagyunk, akik precíz és gyors munkát végeznek. Tapasztalt csapatunk garanciát vállal arra, hogy a kádcsere zökkenőmentesen történik, és az új kád tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába. Tudjuk, hogy a panelházak fürdőszobái más igényeket támasztanak, és szakértelmünk révén optimális megoldásokat kínálunk az adott területen.

A kádcsere folyamata során nemcsak a minőségre és a pontos munkavégzésre helyezzük a hangsúlyt, hanem arra is, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az eredménnyel. Szem előtt tartjuk az egyedi igényeket és lehetőségeket, és szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb kádat, amely harmóniában van a fürdőszoba stílusával és a hely adottságaival. Bízza ránk a kádcsere és lakásfelújítás feladatait, és élvezze az új, friss fürdőszoba kellemes élményét!

Miért válasszon minket?

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba stílusának teljes megújítására.

A Lakásfelújítás Szakértői vagyunk, akik az egyedi igényekre szabott kádcsere terén nyújtanak kiemelkedő szolgáltatást. Rugalmasságunk és gyors reagálásunk garantálja, hogy hamarosan élvezhesse az álmai fürdőszobáját. Széles kínálatunkban megtalálható a zuhanykabin beépítés vagy cseréje, valamint más fürdőszobai kiegészítő munkák, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk ügyfeleinket. Bízzon bennünk a kiváló minőségű munkavégzés és az elkötelezettség terén – célunk, hogy elégedetten hagyja el otthonát, új káddal és frissen felújított fürdőszobával. Válasszon minket, ha értékeli a precíz munkát és a határidőkre való odafigyelést. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek álmai fürdőszobájának megvalósításában!

Tervezett munkák és lehetőségek


Ha lakásfelújítás vagy korszerűsítés előtt állsz, ne felejtsd el figyelembe venni a kádcsere lehetőségét. Egy új kád kiválasztása és beépítése nemcsak frissességet visz a fürdőszobába, de új életet is lehelhet az egész térbe. Szívesen állunk rendelkezésedre a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában és a munkák gyors, precíz elvégzésében. Ha eljött az idő, hogy újíts a fürdőszobádon, bízz meg minket a kádcsere és egyéb felújítási munkálatok terén, hogy álmaid fürdőszobája valóra váljon. Várjuk érdeklődésed és állunk rendelkezésedre a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig, hogy a felújítás zökkenőmentesen és az elképzeléseidnek megfelelően valósuljon meg.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba hangulatának teljes megváltoztatására.

Fürdőszobája megújítása vagy a kád cseréje előtt áll? Ne késlekedjen, lépjen velünk kapcsolatba! Szakértő csapatunk áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni és megvalósítani az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat. Legyen szó kádcsere-ről vagy teljes fürdőszobai átalakításról, mi itt vagyunk, hogy Önnek segítsünk. Az új fürdőszoba, melyet vágyott, mindössze egy hívásnyira van! Ne tétovázzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és kezdje el álmai fürdőszobájának megtervezését és kivitelezését!

A kádcsere lehet az a frissítés, ami új lendületet ad a fürdőszobának.

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba térbeli elrendezésének átgondolására.

Kádbeépítés, zuhanytálca beépítés

Frissítsd Fel Fürdőszobádat Szakértő Kezekkel!

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba stílusának teljes megváltoztatására.

Üdvözöllek a fürdőszoba felújításának izgalmas világában! Ha arra vágysz, hogy a fürdőszobád új életet kapjon, vagy éppen problémák merültek fel a kád vagy zuhanytálca körül, itt vagy a megfelelő helyen.

Miért fontos a Kádcsere és Zuhanytálca Beépítés?

 1. Falak Derékszögeinek Ellenőrzése: A falak 90 fokot kell, hogy bezárjanak egymással. Amennyiben eltérés tapasztalható, az esztétikai problémákat okozhat és akár ázást is eredményezhet.
 2. Vízszigetelés Körültekintése: Mielőtt beépítenénk a kádat vagy zuhanytálcát, a környező területet megfelelően kell vízszigetelni. Ez kulcsfontosságú a hosszú távú problémák elkerülése érdekében.
 3. Kád Magasságának Beállítása: A kád magassága szorosan összefügg a burkolat és a falak elhelyezkedésével. Ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, az esztétikai hibákhoz vezethet.
 4. Kád Bekötése a Szennyvízrendszerbe: A megfelelő csőszerelés és szigetelés után fontos a kád bekötése a szennyvízrendszerbe. Hibás bekötés esetén ázás és egyéb problémák léphetnek fel.
 5. Fém Kád Földelése: A fém kádak földelése alapvető biztonsági szempontból fontos, hogy elkerüljük a lehetséges problémákat.
 6. Zuhanypanel Szerelése, Csere: A zuhanypanel beszerelésekor figyelembe kell venni a pontos méreteket és a megfelelő funkcionalitást.

Miért Válassz Minket?

Ha Kádcsere vagy Zuhanytálca Beépítés a tervben van, ne habozz minket választani! Mi vagyunk azok, akik:
 • Tapasztaltak vagyunk a kádcsere területén és szakértő módon végezzük munkánkat.
 • Figyelembe vesszük az esztétikai és funkcionális szempontokat egyaránt, hogy mindenki elégedetten hagyja el fürdőszobáját.
 • Az általunk alkalmazott módszerek és technikák garanciát jelentenek arra, hogy a munka hosszú távon is megbízható legyen.

Kádcsere és Zuhanytálca Beépítés – Tegyük Szebbé Fürdőszobádat!

Az új kádcsere lehetőséget ad a fürdőszoba stílusának teljes átalakítására.

Ha a fürdőszobád frissítésére vagy esetleges problémák megoldására van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Segítünk abban, hogy fürdőszobád álmaid helyévé váljon, és a kádcsere vagy zuhanytálca beépítés problémamentesen és szakszerűen történjen meg.

Ne maradj le a lehetőségről, lépj kapcsolatba velünk még ma! Legyen a fürdőszobád a legkedveltebb hely a házadban!
Hívj! 06-20-372-8891

Az apró részletekre való odafigyelés a lakásfelújításokban az Ön stílusának és személyiségének kifejezője.